Varför multisport?

Kul med variation på träningen. Känns knappt som jag tränar alls fast det ofta blir flera pass i veckan. Paddlingen i kombo med att vara mycket i skogen är riktigt skoj!

När började du och hur?

Jag stötte på Kristin hösten 2018 som pratade om multisport och det lockade mig direkt. Jag har paddlat lite havskajak tidigare, sprungit en hel del och även cyklat lite mtb. När jag fick höra om multisportgruppen och Johns träningar hängde jag på och började träna multisport i mars 2019. 

Bästa/häftigaste upplevelsen än så länge?

Det jag gillar klart bäst är paddlingen. Jag känner ett stort lugn samtidigt som kroppen får jobba. Bäst är att komma ut en tidig morgon eller sen kväll, gärna helt själv. Då mår jag otroligt bra både i kropp och själ. 

Häftigt var när jag sprang Gbg-varvet i maj och insåg hur mycket träningen faktiskt gett mig. Det gick både snabbare och mycket lättare att springa än året innan. 

Vad tänker du när pulsen är hög och backen är lång?

Jag tänker nog inte så mycket. Jag borrar ner blicken och bara kör på, försvinner in i min egen värld. Det är häftigt att se hur mycket kroppen klarar av även när man tror att man är helt slut.