Hoppa till innehåll

Kristin

Varför multisport?

Jag trivs med att träna varierat, utomhus i naturen. Därför passar multisport mig. Att behärska paddling, terränglöpning och MTB är kul och jag känner mig fri när jag är ute och tränar.  

När började du och hur?

Jag tävlade i ÅEC 2016 och var med i ett stafettlag tillsammans med två andra. Jag gjorde löpsträckan över Åreskutan och ner på andra sidan. Det var min första kontakt med multisport. Vi fick coachning av John och hjälp med träningsprogram inför våra olika grenar, vilket var jättebra!

Därefter blev jag sugen på mer och började paddla surfski och även cykla MTB. Nu har jag gjort tre olika multisporttävlingar där jag har ställt upp i soloklass med samtliga grenar. Även där har John coachat med träningsprogram och gemensamma träningar med multigruppen. Jättekul att träna tillsammans och bra med stöd från ett proffs! 🙂

Bästa/häftigast upplevelse hittills?

När jag cyklade ner för sista svåra backen på cykelsträckan i Åre extreme challenge förra året och visste att det bara var en liten bit kvar fram till målet. Var så glad att jag lyckats ta mig igenom hela tävlingen och att jag hade klarat av att genomföra det jag tränat för. Härlig känsla!

Vad jag tänker när pulsen är hög och backen är lång?

Att jag är stark uppför och fokuserar på att ta ett steg i taget o bara mata på..!